12 minuni in SFI

30 zile cu minim 12VP / zi

Pentru cele de mai jos ar trebui sa ai deja un cont in SFI. Daca nu ai, cele de jos te ajuta doar sa-ti formezi o parere despre ce facem zi de zi in SFI. Insa nu trebuie sa te simti dat la o parte, din contra, te invit in SFI prin aceasta invitatie care va fi mereu pentru tine.

Am ajuns in punctul in care vreau sa optimizez acumularea de VersaPoints, prin implementarea unei “rutine” zilnice pe care esti invitat sa o urmezi.

Multi afiliati intra in sistem si sunt coplesiti de informatii care, cu toate ca pot fi traduse de sistem, par greoaie, cu un limbaj scos parca din carti direct. Nu toata lumea face fata acestor informatii si multi renunta. La inceputuri, si mie mi s-au parut dificil de urmat si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa fiu mai atent si sa urmez niste pasi clari pentru a acumula un maxim de puncte intr-o luna de zile.

Cei care sunteti deja afiliati, stiti deja ca aceste puncte sunt de fapt moneda sistemului, si pe baza lor se construieste reputatia si venitul. Asta inseamna ca odata cu acumularea a cat mai multe puncte in sistem veti fi vazuti mai bine de restul comunitatii si veti fi rasplatiti mai bine financiar de catre sistem.

Aici voi vorbi despre punctele care se pot achizitiona zilnic cu o activitate de cateva minute pe zi. Acum, dupa aproape 4 luni de zile, am deja “formata” o procedura pe care ti-o voi arata si tie in cele ce urmeaza. Va trebui sa fiti deja logati in SFI pentru ca lista de mai jos sa va functioneze. Daca nu aveti cont, asa cum am spus mai sus va puteti face unul gratuit aici.

Am fost atent la lista aceasta VP-Ledger si iata  cum am ajuns eu la 12 VP / zi…

Aici doar vizitati pagina si punctul VP este automat adaugat in cont. Nu trebuie decat sa accesati legatura si apoi puteti inchide fereastra care apare (bineinteles, daca nu gasiti ceva interesant pentru voi printre produsele de acolo)

 • 2. Primesc 1 punct pentru accesarea listei To-Do .

Aici se deschide o pagina ce are aproximativ aceleasi informatii ca cele din lista VP-Ledger despre care spuneam mai sus.  In josul paginii veti gasi un buton care, abia dupa cateva secunde va putea fi apasat. Odata ce va fi apasat, pagina se va actualiza si in loc de butonul precedent veti avea confirmarea achizitionarii punctului VP.

 • 3. Primesc un punct pentru accesarea listei de ponturi TIPS.

Se deschide o pagina in care sunt prezentate cateva ponturi pentru succesul tau in SFI. Unele le poti afla pentru prima data si cateodata lista si-a gasit utilitatea la mine. In rest … pentru achizitionarea punctului este acelasi buton in josul paginii, care trebuie accesat si care va fi inlocuit de confirmare la apasare.

 • 4. Primesc un punct pentru accesarea fluxului de discutii STREAM.

Aici gasesti un flux de discutii, sfaturi ce vin dinspre upline si pot fi si pentru tine direct sau pentru toti. Are intr-adevar o utilitate si aceasta lista pentru ca ne aduce aproape pe toti. Pentru a achizitiona punctul este acelasi buton in josul paginii si trebuie apasat pentru confirmare.

 • 5. Primesc un punct pentru accesarea tab-ului TripleClicks.

Este o fereastra cu activitatea recenta in magazinul TripleClicks si este utila pentru ca te tine la curent cu ce a mai aparut in ultima perioada. Are acelasi buton albastru in josul paginii care trebuie apasat pentru achizitionarea punctului.

 • 6. Primesc un punct pentru accesarea tab-ului ce-mi arata Scorul meu SCOREBOARD

Aici se vede cam cat am castigat pana in prezent. Numarul de VP-uri si suma ce imi va fi atribuita. Asa cum stiti deja, cu cat mai multe VP-uri cu atat mai multe beneficii financiare. De asemenea o lista importanta ce are un buton pentru confirmarea vizitei.

 • 7. Primesc un punct pentru a vedea lista cu cei mai noi membrii A2A.

Aici vad cei mai noi membrii A2A. A2A este reteaua de socializare SFI. Se creeaza relatii profesionale folosind aceasta retea. Este utila verificarea paginii si are de asemenea un buton pentru confirmare.

 • 8. Primesc un punct pentru vizualizarea listei cu cei mai activi afiliati ai mei: MOVERS.

Aici pot verifica cine ce a mai facut, ce are nevoie si cat mai are pana la atingerea scopurilor. Este o fereastra informativa si permite contactarea facila a celor din aceasta lista. De asemenea are un buton pentru confirmare.

 • 9. Primesc un punct pentru vizualizarea paginii GROWTH.

Inca o pagina cu statistici ce arata ce anume s-a realizat in SFI in ultima perioada. Are acelasi buton pentru confirmarea vizualizarii.

 • 10. Primesc un punct pentru introducerea actiunilor desfasurate in aceasta zi in GOALS

In aceasta pagina trebuiesc introduse scopurile personale propuse pentru atingere in aceasta luna. Aceasta completare se face de preferat la inceputul lunii pentru ca aduce inca 5VP completarea ei. Insa ea nu mai are buton ci are un simplu camp unde pot scrie ce anume voi face in aceasta zi pentru succesul meu. Se completeaza, se apasa “SEND” si apoi punctul este atribuit.

 • 11. Primesc un punct pentru verificarea si votarea raspunsurilor date de catre utilizatori pentru intrebarile altor utilizatori la sectiunea ASK.

Aici va trebui sa apas pe butonul “GO” pentru a intra sa votez raspunsuri. Mi se vor afisa in format intrebare si raspuns, 10 pagini pentru a castiga un punct. Fiecare pagina are o intrebare si sub ea un raspuns. In lateral apare un buton de vot pentru a vota raspunsul daca acesta a fost folositor sau nu. Dupa 10 voturi voi fi anuntat ca am castigat inca 1 VP.

 • 12. Acest punct se poate castiga prin “cheltuirea” unui TC. Pentru ca cei ce sunt deja in sistem stiu ce este un TC nu-mi ramane decat sa spun ca poti castiga un VP prin cheltuirea unui TC la o licitatie deschisa printr-un BID. Un singur BID aduce 5 MRP si un VP.

Sa nu uitati de tab-ul WIN-IT la sfarsitul activitatilor pentru ca el va inscrie automat in concursul destinat celor ce fac parte din E365, in care sunt premii de pana la 250$.

 

Mult succes si … revin 😀