Vand – Un produs cu usturoi !

Usturoiul a fost mult timp cunoscut ca un aliat atât in sănătatea cardiovasculară cat si in sprijin ul sistemului imunitar – beneficiile sale generale de sănătate sunt cu adevărat nenumărate. LifeTime Inodor Garlic va ajuta să obtineti aportul zilnic a unui valoros supliment. Nu esti un fan al gustului sau mirosului de usturoi? Nici o problema! Această formulă este inodora si vine în capsule de gel pentru a usura digestia. Bucurați-vă de beneficiile generoase de la o capsule gelatinoase simplu de 1.000 de mg de usturoi fara miros!

http://goo.gl/ZUvIVg

 

 

 

De fapt articolul acesta este despre vanzarea de produse din magazinul TripleClicks – magazinul tuturor celor din reteaua SFI. Fie ca vinzi printre prieteni sau cumperi tu articole pe care le revinzi, poti castiga oricand comisioane din vanzarile produselor din acest magazin.

Nu este nici o obligatie sa vinzi aceste produse sau sa le promovezi. Este alegerea ta ce faci cu produsele din TripleClicks.

Insa, intotdeauna poti naviga prin acest magazin, poti cauta produse, si poti gasi lucruri utile atat pentru tine cat si pentru cunoscuti. De asemenea, daca de obicei cumperi anumite produse din pietele de langa tine, in mod regulat, atunci poate ar fi cazul sa le cumperi din TripleClicks mai ales daca sunt produse care sunt mai bune si mai ieftine.

Asa cum spuneam, navigi in magazin – autentificat folosind datele SFI, gasesti produsul care te intereseaza si te decizi sa il cumperi.  Ca in orice magazin online ai de introdus cele necesare pentru a cumpara acel produs. In functie de distanta care trebuie parcursa, produsul poate ajunge intr-o perioada considerabila din locul de unde ai facut comanda.

Acum, ai comandat asta  http://goo.gl/ZUvIVg si iti dai seama ca si o parte dintre prietenii tai ar putea folosi acest produs, sau chiar mai multe persoane ar putea trage beneficii serioase pentru ca tie ti-a adus satisfactii acest produs si simti nevoia sa-l promovezi.

Aici intra promovarea unui produs. Pe pagina acestui produs exista o parte dedicata doar celor ce au cont in SFI. Iau exemplul produsului de mai sus si iata sectiunea de interes:

http://www.tripleclicks.com/detail.php?item=213570&tab=affiliates

Aici vei vedea mai multe legaturi insa aceasta mi se pare interesanta :

http://www.tripleclicks.com/ID-UL TAU /detail.php?item=213570

Folosind aceasta legatura … poti vinde produsul si comisionul de vanzare iti va reveni tie. Ingenios nu?

Si daca ti se pare prea lunga legatura … poti folosi http://goo.gl pentru a o scurta.

 

Mult succes in vanzarile TripleClicks si spor la comisioane !!!