Este clar : cam 10% este procentul cheie!

O mulțime de oameni ma intreaba care este secretul succesului meu. Intai pentru a putea raspunde trebuie sa atrag atentia ca majoritatea dintre ei continua să nu faca mare lucru pentru a atinge succesul pe care il “doresc”. Nici eu personal nu fac chiar tot ce as putea sa fac. Sunt constient ca pot mai mult insa … stiu ca acest lucru m-ar tine mai mult in fata calculatorului si deocamdata stau sa lucrez atat timp cat pot sa stau sa lucrez.

Și găsesc acest lucru foarte ciudat . Nu-i așa? 🙂

Vreau să spun : ne-am înscris in SFI , deoarece suntem interesati sa facem bani on-line , si putem presupune că vrem cu totii să fim bogati .

Și dacă am citit doar un pic despre SFI, am înțeles cu siguranță este o companie solida , extrem de bine evaluata și cu succes în afaceri începând din 1988 . Deci, noi suntem conștienti de faptul că ne aflam în locul potrivit la momentul potrivit .

Am găsit , de asemenea, o “cale spre succes” completa, testata si verificata pentru a impulsiona afacerea fiecaruia dintre noi și pentru a o face extrem de simpla și accesibila si, nu in ultimul rand, aducatoare de 3.000 de dolari venit lunar într-o perioadă scurtă de timp.

Știm cu totii că nu există alte moduri în această lume pentru a construi acest tip de venituri legitime într-o perioadă scurtă de timp , cu investiții atât de puțin sau deloc și fără a avea nevoie de experiență sau capacități special .

Deci, care este problema? Care sunt acele obstacole “imense” care separă oamenii de avere ?

Cred că este doar un singur obstacol: oamenii nu doresc de fapt să fie bogati . Ei cred că ar vrea să, dar de fapt ei nu vor sa faca ceva pentru asta. Acestea reprezinta, probabil, nevoia reală , dar din anumite motive nu au de fapt, această dorință arzătoare autentica care ar putea muta chiar și munții . Chiar și în sărăcia lor, au găsit un fel de “zona de confort”, le este ușor să păstreze conditia si doar plâng de situația lor, dau vina pe nimic, chiar si pe ei înșiși . Făcând acest lucru, este foarte probabil ca ei sa caute aprobarea și solidaritatea de la alti ascultători care sunt aproape de ei, care stagneaza în aceeași situație . Este un cerc vicios distructiv și care poate permite numai oamenilor să păstreze stagnarea în starea lor frustranta.

Pentru a face un efort care i-ar putea scoate din aceasta “zona de confort” au nevoie de ceva ce ei nu vor de fapt pentru ca ar risca să piardă inutil “aprobarea și solidaritatea”, de care s-au folosit pentru a ramane in aceasta zona.

Nu există alte explicații .

Pe de altă parte, eu sunt sigur că atunci când o ființă umană dorește într-adevăr ceva, el e în stare să găsească în el însuși toate resursele de care are nevoie pentru a depăși toate obstacolele ar putea găsi vreodată pe drum .

Acestea sunt genul de oameni pe care trebuie să-i cautam , în scopul de a construi afacerile noastre mai de durată și cu venituri asigurate. Și nu aveți nevoie sa gasiti sute de astfel de persoane. Din prorpia experienta va spun ca este nevoie doar de 5 astfel de persoane.

Dar, desigur, în primul rând, trebuie sa fim genul de om ! Deci , întrebați-vă :
“Intr-adevăr imi doresc să trăiasc o viață minunată , sau am doar nevoie de bani ? ”
“Cât de multi bani am nevoie lunar pentru a face SFI-ul minunat ? ”
“Sunt cu adevărat dispus să investesc constant energia mea pentru a atinge acest obiectiv ? ”
“Cât de mari sunt obstacolele ce le pot găsi în SFI , în comparație cu cele pe care le-as găsi în orice altă profesie, loc de muncă, afaceri ? ”
” De ce ar trebui ca alte persoane sa-si atinga scopul lor și eu sa nu fac acelasi lucru pentru a mi-l atinge pe al meu ? ”
” Merita sa nu iau afacerea mea SFI in serios ? Cât de mult imi pot permite să cheltui pentru a nu pierde acest tip de venit în fiecare lună ? ”
Dacă în timp ce răspunzi la aceste întrebări de bază, ai înțeles ca esti genul de persoană pe care o cauti, trebuie să iei decizia fermă de a nu renunța la eforturile tale în SFI , până când nu ai satisfăcut dorințele tale in realitate.

Vei observa ca 10% dintre cei care vad un anunt in care descrii afacerea ta decid acceseze.
Vei observa ca 10% dintre cei carora le-ai descris afacerea ta decid sa te urmeze.
Vei observa ca 10% dintre cei care te urmeaza vor ramane sa te urmeze.

Ai credință , urmeaza calea , nu renunta niciodata .