FREE SFI

Este SFI, schema piramidala?

SFI este o afacere reala care face parte dintr-o industrie la nivel mondial cu cresteri de venituri anuale brute estimate la peste 100 bilioane $, care implica marile corporatii multinationale si zeci de milioane de oameni cu afaceri independente, in fiecare tara din lume

Functioneaza cu succes de 14 ani, zilnic se alatura in jur de 2000 noi afiliati. Cate alte companii cunoasteti cu o asa carte de vizita? Majoritatea nu depasesc 5 ani.

Este SFI, schema piramidala? NU! In schemele piramidale, venitul e generat exclusiv de recrutarea altora care platesc pentru inregistrare, pentru care uneori primesc un produs sau serviciu de valoare indoielnica (care nu se vand publicului larg). Doar asa aveti dreptul de a recruta pe altii in sistem. Acest lucru este ilegal.
In schemele piramidale, cei din topul ei castiga in timp ce marea majoritate de la baza piramidei, pierd.
In SFI, nu e nici un cost pentru a participa ca simplu afiliat, iar afiliatii sunt platiti numai pe produsele vandute (en gross si cu amanuntul) – niciodata pe recrutare. Si spre deosebire de piramida ilegala, in SFI, oriunde te pozitionezi in retea, poti avansa la niveluri mai mari de venituri decat cei mai sus din reteaua ta.

In SFI exista 6 ranguri (pozitii): simplu Afiliat (SFI Affiliate), Afiliat executiv(EA), Lider de echipa: Bronz (BTL), Argint (STL), Aur(GTL), Platina (PTL)

http://www.sfimg.com/Reference/ComparisonChart

Pozitia de Afiliat (de baza) nu necesita vreo conditie si poti ramane in aceasta pozitie cat vrei. Pentru calificare la urmatorul nivel -EA (beneficiile sunt mai mari vezi linkul de mai sus), trebuie acumulate 1500 VP/luna, care se fac usor in primele 2 luni, chiar in ziua inscrierii si in urmatoarele zile, dar incepand cu a 3-a luna trebuie o mica investitie (care e posibil a fi acoperita chiar din comisioane, cu o activitate intensa). Desigur cine doreste performanta trebuie sa urmeze aceasta cale, cine nu ramane la pozitia de Afiliat si pe baza castigurilor poate ulterior trece la EA.