Un an nou – Se anunta cresteri majore !

Oh da ! Un an nou – Se anunta cresteri majore !

Se pare ca am incheiat anul cu destul de multe realizari. Lucruri pe care nu le-am facut pana acum pentru ca nu am stiut cum, acum au inceput sa aibe sens. Am gasit modalitati si rampe noi de dezvoltare. Se pare ca odata cu inaintarea in sistem, cu dezvoltarea personala, se creeaza si un “efect de aura”. Am fost contactat de persoane din toate colturile lumii, mi-au fost cerute parerile si ajutorul, am gasit oameni minunati care, la fel ca mine, gasesc in SFI o rampa de afirmare economica.

Am gasit cumparatori, am vandut produse, am castigat puncte si, nu in ultimul rand, am castigat prieteni noi.

Am in minte mereu o idee ce vine din cultura africana. Ideea o stiu si mi-am insusit-o inca din timpurile cand descopeream sistemul de operare Ubuntu.

Un antropolog le-a propus un joc, unor copii, dintr-un trib african.
A pus un coș plin cu fructe lângă un copac și le-a spus că cel care va ajunge primul va câștiga toate fructele. Când a dat startul pentru alergare, toți copiii s-au luat de mână și au alergat, împreună, apoi s-au așezat să se bucure de premiu.
Când i-a întrebat de ce au alergat așa, din moment ce unul singur ar fi putut câștiga toate fructele, i-au răspuns:
– Ubuntu ! Cum ar fi putut fi unul dintre noi fericit, dacă toți ceilalți ar fi fost triști ?
* Ubuntu – un cuvânt vechi african, concept-bază a culturii Xhosa, însemnând „omenie faţă de ceilalți semeni ai noștri”.
Se poate traduce prin „eu sunt ceea ce sunt datorită a ceea ce suntem noi toți.”

 

Cred ca pana la urma … SFI se poate traduce in acest fel.