Conexiuni SFI - TripleClicks

Conexiunile ajuta deoarece socializarea a devenit o metoda

Conexiunile ajuta deoarece socializarea a devenit o metoda de a striga mesajul tau. Pentru a avea succes si pentru a te face cunoscut catre cei ce te pot asculta, ai nevoie de conexiuni, de relatii si rampa de la care sa te exprimi.

Domeniul Marketing este cu atat mai mult intesat de ofertatori si de receptori. Orice forma de socializare este o sansa in plus spre succes. Orice mesaj prezentat  sau spus de tine trebuie sa ajunga la cei ce te pot asculta si in aceasta perioada, exista multi care sa te asculte.

Daca in vremurile tulburi, cele vechi, cel ce vindea ceva se ducea cu un carucior in piata si se apuca sa strige cat putea de tare ce anume are el de vanzare, acum suntem doar la un click distanta de a face diferenta dintre cel care striga si cel care primeste mesajul.

Platforme ca Facebook, sau Google si de ce nu, site-uri individuale sau chiar si cel mai hazliu blog din România, au nevoie de sa se aseze undeva si sa strige cat pot de tare cate au de spus, si ii premiaza intr-un fel sau altul pe cei ce receptioneaza mesajul lor. Facebook te premiaza cu trafic, daca ai multi prieteni receptivi la mesajele tale de acolo, Google te premiaza cu o indexare mai atenta si o promovare mai buna daca ai conexiuni cu alte site-uri iar site-urile si blogurile te ajuta si ele cum pot pentru a-ti creea o buna imagine atat tie cat si serviciilor tale.

Bineinteles, exista conexiuni naturale, bazate pe reciprocitate sau recunostinta si exista conexiuni cumparate bazate pe un schimb material intre cele doua parti. Aici ma voi concentra asupra conexiunilor dintre membrii SFI .

Devii afiliat, si esti deja conectat cu un Sponsor si un Co-Sponsor. In urmatoarea etapa, devii EA si te vei conecta in continuare cu cel putin doi membrii noi in SFI ca CSA-uri ale tale. Apoi, deschizi pagina personala in care poti face acele cunoscute “Garrage Sales”. Vinzi produsele de care nu mai ai nevoie timp in care iti creezi conexiuni cu alti membrii. Apoi te decizi sa deschizi si un magazin ECA pentru ca ai vorbit cu magazinul din colt care vinde lucruri ce tu crezi ca se pot vinde in TripleClicks si te lasa sa vinzi produse de la el la tine in ECA. Din nou, vei observa ca membrii se vor conecta cu tine.

Mai trece o luna, doua, trei si te vei trezi, la fel ca mine in luna a 5-a de activitate ca trebuie sa administrezi vreo 300 de contacte, si ii multumesti echipei tale ca te ajuta sa faci fata acestor conexiuni. Personal am gasit magazine ECA ce au peste 12000 de conexiuni. Cand acel ECA adauga un produs nou si vrea sa faca public acest lucru, mesajul lui ajunge la 12000 de potentiali cumparatori care … culmea… abia asteapta acest produs pentru a-l putea cumpara sau a-l putea vinde.

Gestionarea conexiunilor poate deveni, in timp ceva greu de realizat. Sunt persoane care au ajuns la stadiul in care au renuntat la conexiunile din A2A din cauza ca au prea multe conexiuni din sistemul SFI, conexiuni cu afiliatii lor, care ajung la ordinul de mii de afiliati.

O buna tactica, la care m-am apucat deja sa caut solutii pentru implementare, ar fi creearea unei agende personala, in care sa fie trecute toate conexiunile, insa nu una scrisa pe foaie de hartie, pentru ca ar dura o vesnicie sa o scrii si o alta vesnicie sa cauti ce ai scris prin ea. Un motor de cautare personal unde sa fie contactele tale, iti poate asigura un client de e-mail, unde sa actualizezi contactele din Adress Book si sa tii tot timpul contactele in ordine…

Cel mai important rol al conexiunilor este ca … nu te mai lasa sa cazi. Ele vor continua sa te ridice. Doar daca tu, te opresti din ceea ce faci, ele vor inceta sa existe dar, atata timp cat ele sunt acolo, nu vei mai pica!

 

Mult succes la conexiuni!

conexiuni internet