Web traffic - free web traffic

Campanii de trafic ce pot aduce vanzari pentru al tau ECA

Am gasit campanii de trafic ce pot aduce vanzari pentru al tau ECA in programul ECA TripleClicks, unde exista multe magazine online care vand pachete de trafic, pentru expunerea legaturilor de Gateway sau chiar a altor legaturi de pe internet. Am vrut sa ajung sa vand si eu asa ceva, am cautat si am incheiat o colaborare cu o sursa de trafic.

Ce inseamna acest trafic de fapt?

Sunt site-uri care ataseaza reclame pe anumite legaturi ce sunt postate in continutul lor. Daca ai o serie de legaturi, care directioneaza mai intai catre o reclama si apoi catre pagina de interes, si mai ai si mult trafic in site-ul tau, ai posibilitatea sa aduni ceva accesari pentru a le vinde.

Eu am gasit o colaborare, asa cum am spus, si am vazut cum functioneaza, apoi am decis ca poate ar fi cazul sa imi creez o platforma proprie pentru asa ceva. Am inceput lucrul la aceasta platforma si am acum posibilitatea sa demonstrez cum functioneaza. Va invit sa accesati aceasta legatura care va va duce la motorul de cautare Google.

Inainte de a ajunge pe Google, daca aveti IP din Romania, se va afisa o fereastra cu un Co-Op Gateway, daca nu, fereastra va fi goala, insa veti observa un “timer” in ambele variante iar la expirarea acelui timp puteti ajunge pe site-ul tinta, in acest caz … google.ro.

Gandind mai departe, m-am prins ca nu sunt singurul care a “descoperit apa calda” si am cautat si alte variante de unde pot accesa trafic. Am gasit variante interesante si voi scrie mai jos despre una din ele.

Am gasit acest site de Trafic Site , mai sunt similare, insa … pe acesta l-am ales ca exemplu. Mi-am facut cont si am observat faptul ca exista doua feluri de trafic pe care le pot accesa. Primul este traficul manual, in care ferestrele din sistem se afiseaza la accesarea manuala, si al doilea este traficul automat, in care ferestrele din sistem se afiseaza la accesarea automata. Pe masura ce accesez site-uri din retea, se acumuleaza credite, iar aceste credite le pot folosi pentru a-mi expune propriile legaturi.

Pe scurt, numarul dat de cate site-uri vad eu, se transforma in numarul de altii ca mine care vad site-urile mele. Site-urile personale sunt adaugate sub forma de legaturi, ce pot fi si gateway-uri si alte site-uri.

Planul pentru un buget redus poate include asa ceva pentru ca inscrierea este gratuita, insa dezavantajul dat de un cont gratuit pe site-ul descris mai sus, este timpul mare in care se aproba legaturile personale. In rest, odata aprobate poti transfera trafic pentru ele dupa bunul plac.

 

Mult succes in rezolvarea problemelor de trafic!

 

Pentru intrebari va rog sa le scrieti mai jos!