Inscrieri

Modalitati de inscriere.

SFI Affiliate – este modalitatea in care va puteti inscrie in sistemul SFI, urmand a fi alocat aleator unui coordonator. Nu veti fi alocat in grija mea, coordonatorul va fi ales de sistem si va trebui sa tineti legatura cu acest coordonator pe parcursul activitatii voastre in sistem.

 
Pentru a ajunge in echipa mea insa, puteti accesa bannerul de mai jos, completati formularul de acolo si veti fi primiti de mine personal.

 

 

TC Member Sign-ups – Genereaza inregistrare ca membru TC (TripleClicks) urmand sa aveti anumite avantaje in achizitionarea de produse din magazinul TripleClicks

 


 

In urma unor prospectari a retelei am gasit ca sunt putine persoane din Romania care sunt in aceasta retea . Asa cum am mentionat aici sistemul nu este unul nou. Nu este atat de cunoscut in Romania, pentru ca modalitatile de plata au fost relativ greoaie si multi au intalnit dificultati in asimilarea remuneratiei.

Personal gasesc utila formarea unei retele aici in Romania, unde sa invatam impreuna si sa tinem legatura in tot ceea ce inseamna aceasta retea. Asa se face ca puteti efectua o inregistrare astfel incat sa ajungem sa tinem legatura si in interiorul acestei retele.

Asa se face ca puteti folosi urmatoarea legatura pentru a ajunge sa fim impreuna in acest sistem: Aici